Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/27/213927/harjedalenanlaggning.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/27/213927/harjedalenanlaggning.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Om oss – Härjedalen Anläggning

Om Härjedalen Anläggning


Vemdalen - Sveg - Hede - Funäsdalen - Ramundberget - Tänndalen - Tännäs - Östersund - Åre - Höga Kusten

Trivsamma tomter och trädgårdar byggda med omsorg till rätt pris!

Kvalitet - Prisvärdhet - Noggrannhet


Härjedalen anläggning är ett företag som inriktar sig på att bygga och anlägga trädgårdar med kvalitét och nogrannhet. Startat 2016 av Jakob Jansson. Vi håller främst till i Härjedalens landskap men även andra platser, kontakta oss för mer information.

Vad gör vi?

Vårt främsta område är stenarbeten det kan vara stenläggning och murar av olika slag, även trappor både i sten och trä. Vi gör markarbeten såsom tomtplanering, schaktarbeten, dräneringar, dagvatten osv. Vill ni göra något där vi saknar resurser eller kunskap kan vi givetvis förmedla er till andra. Allt för att eran trädgård ska få sin fulla potential.

Kvalitèt

Våra jobb ska vara väl utförda ända från grundarbetet till finnishen. Det innebär att vi har kunskap inom alla områden vi tar på oss och gör det med noggrannhet och fokus på detaljer. Det ska inte finnas några halvdana jobb. Viktiga delar i detta är rätt val av material och behandla det på rätt sätt, räkna noggrant och behandla er investering med respekt.

Miljö och hållbarhet

Allt man gör påverkar naturen. Därför försöker vi arbeta på ett hållbart sätt utan att det ska kosta extra för dig som kund. Det handlar om att minimera spillmaterial och att återvinna eventuellt spill och emballage. Vi sår även ängsfrön kostnadsfritt på ställen där det passar in i helhetsbilden.

Vill du ha hjälp?

Tveka inte att höra av dig om du har funderingar på hur du kan förbättra din tomt/trädgård. Vi kommer gärna ut och kollar förutsättningarna för din tomt och tar eventuella mått och höjder. Har du en idé så kan vi diskutera möjligheterna, vi skickar därefter en kostnadsfri offert. Vi är flexibla för att det ska kännas bra för dig som kund.


 

Jakob Jansson